Post by queglidsimsodi on Feb 18, 2022 23:38:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за неограничену издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
1. У реду је али још додавања😠 2. је веома досадна игра 😲
Превише реклама
Много коции и понекад ми само од себе изадје из игрице,такодје много заузима а глупа је игрица
Ооо волим ову игру али проблем је превише реклама😑али игра је занимљива
Много волим ову игру. Омиљени део је шминка, такође и хаљина која је тако забавна и забавна 👍👍🤗
Ово је најбоља игра, али нешто није у реду
Ова игра је ужасна!!!😠😠😠😠😠све што вам треба је закључано, зато сам дао једну звездицу и људи изгледају страшно, изгледају као зомбији!!!😠😠😠😠😠😠😤😠😤😠😠😤 😠😤😠😤😠😤😠😤😤😠😤😠😤😠😤😠😤😠😤😤😠😤😠😤😠😤😠😤😠😤😠😤😠😤😤😠😤😠😤😠😤😠😤😤😠😤😠😤😠😤 😠😤😠😤😠😤😠😤😤😠😤😠😤😠😤😠😤😤😠😤😠
Игра је веома забавна, дајем јој 5 звездица јер мислим да има много мање реклама и да је забавна и ако мислите да није добра то је ваш избор
Здраво. Имам две ствари на које желим да се пожалим Прво, стварно ми се свиђа графика. Није лоше. Стварно ми се свиђа. Али постоји једна ствар која ме заиста љути на ову игру. Идк зашто је у реклами то заиста неприкладно...мислио сам да је ова игра за децу...и такође се стално приказује...жао ми је што вам не могу дати више од тога..
Ја сам дете, али могу да се лепо облачим
Добро
Супер је много занимљива игрица 😘😘😘 коју је смислио он је ауто иначе супер с у п е р ј е
По мени је ова игрица саврсена.👍👍👍
Једноставно волим шминку, а посебно када је слаткиша 🍭🍬
Игрица није лоша
Тако је добро играти. Могао бих да је играм цео дан. Заиста желим да јој дам 6 звездица, али било их је само 5. Можете бирати са дела где бирате нешто да урадите, а затим је украсите .😺🌸🌈✨🌞💯💯💯💯💤💟
Моја мала девојчица ужива у овој игрици
Не заслузује висе.
Веома лоша игра. Стално виси. После сваког нивоа има рекламу. Иритирајућа игра.😑😑
Супер је
Сиде
Лепо, али понекад досадно 😉😉
Јер то није добра игра
Ова игрица не ваља
За мене је девојка
Candy Makeup Beauty Game Diverse hfyv
Веома лепа игра супер, али имам неке фризуре без реклама само 5 секунди Хвала имаш неке фризуре
То је сјајна идеја за свет ради, али свет има групу која има способност много више од најбољег од свих нас Тотал и не идемо ни на један други начин да дођемо до ње већ неко време али то не значи да је то иста ствар као што сте ви много више људи и начин на који то можемо да урадимо има веће шансе за нас и не значи да то не можемо поново да урадимо јер је то група од 55 инча и то морамо учинити у истом правцу који има исти утицај на наше
Мало је најгоре јер је руменило мало превише тамно+кад год погледам рекламу за шминку и када се заврши игра ме враћа у главни мени. Молимо поправите ово 🙏
Волим слаткише, али, није ми сметало што је апликација за шминкање слаткиша уклоњена. Видим ову невероватну апликацију и толико је волим и инсталирао сам је на свој мобилни и играм се свакодневно 😍
ова игра је сјајна за мене, али није сјајна за друге, али волим је
није лоше али лоше
Има толико реклама да не могу више!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ова игра је лепа, интересантна, добра али не знам зашто је не разумем тако добро, мислим да би требало да буду интересантније ствари у овој игрици као што су више опција за одећу, опције за избор боје фризуре и много више оваквих ствари, сада је ваша опција да преузмете или не, али једном ако сте заинтересовани за ове игре шминкања, преузмите их, можда ћете сматрати да су сјајне или одличне😊😊
то је била забавна игра, али је стално говорила да сам на нивоу 1, али сам био на 10, али ћу обрисати ову апликацију, али поред тога је била прилично добра апликација 😊 тхк ТабТале
Игрица је одлична, али код мене мало клоци. Нема везе.
Добра игра Свиђа ми се ова игра, али деца не могу да користе телефон
досадна је😐😴
Највише волим ову игру, не дајте нам много огласа
Candy Makeup Beauty Game કેઝ્યુઅલ rtam
Crazy Police Car Stunt Games Παιχνίδια στρατηγικής jra
Фризура не функционише много боље 😠😠😡😡😡😠😠
Ова игрица је супер
Тако је добро, али молим вас откључајте још ствари
Лепа игрица нам се да ће бити лепа ако је играм
Ова игра је веома интересантна игра коју сам икада играо. Ово је прва игра за преображај у којој се козметички производи састоје од слатких бомбона. Добро урађено.
ова игрица је екстра и много је лепа😚😚😚😚😚😚
Candy Makeup Beauty Game عمومی frbp
Ова игра је невероватна, али ипак би требало да имате више ствари у овој игри, надам се да ћете укључити ове ствари, хвала што сте направили невероватну игру за нас😁😁😁
Candy Makeup Beauty Game Опуштене ixem
Играо сам ово када сам имао седам година, али се још увек није променило! И даље је НЕВЕРОВАТНО као што се очекивало, волим то, волим га! Због тога се осећам сјајно у вези са собом, а после година неиграња оваквих игрица осећам се ужасно ужасно. Али ипак сам га нашао! Толико волим ову игру, препоручујем је деци или људима који воле шминкање и слично! Волео бих да ви доживите ову невероватну игру! Можда изгледа као да сам бот или да сам саркастичан, али нисам. Пуно га препоручујем, одлично!
сасха много волим ову игру, али сам ставио 3 звездице јер се учитава полако као пуж
😃